Mj9Corsair a lansat azi noile casti HS35. Acestea vin pe jack 3.5 mm, pentru a suporta o variantate larga de compatibilitate: PC, Xbox One, Play Station 4, Nintendo Switch, telefoane si altele gadgeturi ce sunt dotate cu clasica iesire audio.

Si tinand cont de aceasta compatibilitate larga, cei de la Corsair pun la dispozitie clientului patru palete de culori diferite, fie pentru a fi in ton cu platforma utilizata, fie pentru selectia culorii favorite.

Corsair HS35 vin cu difuzoare customizate de 50 mm, dar si cu un microfon detasabil unidirectional ce reduce sunetul de fundal.

In partea superioara castiile sunt dotate cu pernita din spuma cu memorie, iar cupele sunt ajustabile dupa placul fiecaruia. Acestea confectionate din materiale usoare pentru a nu incomoda utilizatorul. Pe casca stanga, se gasesc doua butoane, unul pentru functia de mute, iar celalalt pentru volumul sunetului.

 

 

Castiile sunt deja disponibile atat pe webstore-ul Corsair si cat si la distribuitorii autorizati. Desi nu este nimic confirmat, cel mai probabil in doua saptamani acestea ar fi disponibile si pe piata romaneasca.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.