Corsair anunta lansarea noilor tastaturi mecanice K70 RGB MK.2 LOW PROFILE si K70 RGB MK.2 LOW PROFILE RAPIDFIRE. Aceste tastaturi Low Profile sunt asemanatore cu modelul K70 RGB MK.2. De asemenea, acestea beneficiaza de cele mai rapide taste de apasare CHERRY MX Low Profile cu un nou design subtire, pentru un confort sporit. Totodata ofera o experienta placuta in timp ce pastreaza precizia mecanica si performanta in jocuri.

In ‘’inima’’ tastaturii K70 RGB MK.2 LOW PROFILE se gasesc noile taste CHERRY MX Low Profile, care combina performantele mecanice CHERRY cu o noua inaltime a switch-ului de 11,9 mm si distanta scurta de apasare.

Combinate cu capacele de taste reproiectate, de profil redus, aceste switch-uri reduc distanta pana la tastatura pe ambele parti din zona inferioara a tastei si apasa switch-ul, micsorand oboseala de apasare a tastaturii in timpul tastarii extinse sau al jocurilor.

Carcasa pentru aceste noi capace de taste cu profil redus a fost proiectata pentru a creste difuzia LED-urilor, iar in combinatie cu switch-urile reproiectate care se afla mai aproape de LED-uri, fiecare tasta RGB cu iluminare din spate lumineaza mai stralucitor si mai viu decat oricand.

Utilizatorii pot controla modelele si efectele lor de iluminare cu software-ul CORSAIR iCUE, permitand personalizarea si sincronizarea completa cu dispozitive compatibile iCUE in intregul lor sistem. In plus, iCUE ofera de asemenea un control complet pentru a crea macrocomenzi puternice si remap-uri personalizabile.

Rama din aluminiu a noilor modele a fost reproiectata pentru a se potrivi perfect cu aceste noi switch-uri. La o inaltime de doar 29 mm, ambele modele Low Profile sunt cele mai subtiri tastaturi de gaming mecanice pe care Corsair le-a creat vreodata. Utilizatorii vor simti imediat diferenta dintre acestea si modelul K70 RGB MK.2, totodata permitandu-le sa-si mentina mainile mai aproape de pozitia lor naturala, facand mai putine bataturi in palma si pe incheieturi. Nu in ultimul rand, se va potrivi de minune in orice configuratie moderna de gaming.

Tastaturile Corsair K70 RGB MK.2 LOW PROFILE si K70 RGB MK.2 LOW PROFILE RAPIDFIRE beneficiaza de caracteristici suplimentare pe care majoritatea jucatorilor le cer: comenzi multimedia dedicate, o rotita de volum din aluminiu, port USB de transfer pentru dispozitive suplimentare, stocare de profil la bord pentru a avea la indemana setarile oriunde si 100% anti-ghosting cu rollover complet pentru a va garanta ca fiecare apasare de taste se inregistreaza intotdeauna.

Ambele tastaturi au, de asemenea, functii de inlocuire suplimentare pentru profilurile reduse FPS si MOBA pentru tastele WASD si QWERDF – special texturate, intiparite si accentuate de culori pentru cele mai des utilizate taste in jocuri.

Corsair K70 RGB MK.2 LOW PROFILE si  K70 RGB MK.2 LOW PROFILE RAPIDFIRE combina performantele ridicate ale unei tastaturi mecanice de gaming cu confortul de zi cu zi.

Pret si disponibilitate

Vor fi disponibile in curand, iar legat de pret nu se stie inca nimic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.