Fanii au cerut, iar Activision aduce Crash Bandicoot N. Sane Trilogy acum pe toate platformele de gaming disponibile.

Vedeta din jocurile anilor ’90 si cel mai bine vandut joc din istoria PS4 isi va face simtita prezenta pe Nintendo Switch, Xbox One si Steam pe 10 iulie 2018.

Celelalte trei jocuri ale seriei – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back si Crash Bandicoot 3: Warped – urmand a fi disponibile pe platformele Nintendo, Microsoft si pe Steam.

Primele trei jocuri din seria Crash Bandicoot vin acum pentru prima oara pe o platforma Nintendo, astfel incat jucatorii se pot bucura de ele atat la birou, cat si oriunde in alta parte datorita mobilitatii acesteia. Este, de asemenea, pentru prima oara cand cele trei jocuri vor fi disponibile pe consolele Xbox de la Microsoft, inclusiv Xbox One X.

In plus, Crash Bandicoot vine pentru prima oara si pe PC prin intermediul Steam, cu suport atat pentru Steam Controller, cat si pentru mouse si tastatura.

Inca nu exista detalii daca Crash Bandicoot N. Sane Trilogy va primi imbunatatiri sau caracteristici suplimentare pe noile platforme. Poate un suport 4K pe PC si pe Xbox One X? Noi comenzi pentru Nintendo Switch? Cred ca am cerut ceva imposibil sincer.

Ce pot sa zic, merita jucat pentru oricine doreste sa faca o calatorie inapoi in copilarie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.