Nvidia si CD PROJEKT RED au anuntat ca Nvidia GeForce RTX este partenerul tehnologic oficial pentru Cyberpunk 2077, companiile colaborand pentru a aduce ray tracing in timp real in joc.

Cyberpunk 2077 a castigat peste 100 de premii la E3 2018 iar Gamespot il numeste “unul dintre cele mai asteptate jocuri ale deceniului.” Jocul este noul proiect al celor de la CD PROJEKT RED, dezvoltatorii The Witcher 3: Wild Hunt, titlu care a fost numit “Jocul anului” in mai multe randuri. Nvidia si CD PROJEKT RED au o istorie de peste un deceniu in ceea ce priveste colaborarile pe plan tehnologic.

“Cyberpunk 2077 este un joc foarte ambitios, amestecand perspectivele “first-person” si “deep role playing”, creand in acelasi timp o lume si o poveste captivanta,” declara Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la Nvidia. “Suntem de parere ca lumea Cyberpunk va avea multe de castigat de pe urma iluminarii realiste, accesibila prin ray tracing.”

“Ray tracing ne permite sa redam exact comportamentul luminii intr-un mediu urban aglomerat,” spune Adam Badowski, head of Studio la CD PROJEKT RED. ”Cu ajutorul acestei tehnologii, putem adauga noi niveluri de detalii in impresionanta lume a Cyberpunk 2077.”

Cyberpunk 2077 este un joc de tip “open-world” cu o poveste “action-adventure”. Actiunea se petrece in Night City, un megalopolis obsedat de putere, glamour si modificarile corporale. Jucatorul va intra in rolul lui V, un mercenar hotarat sa obtina un implant care il poate face nemuritor. Gamerii isi pot personaliza cyberware-ul, skillset-ul si stilul de joc in timp ce exploreaza un oras vast, unde alegerile pe care le fac vor avea un impact asupra povestii si a lumii din jurul acestora.

Publicul E3 va putea vedea cum va arata Cyberpunk 2077 la standul 1023 din South Hall, la Los Angeles Convention Center.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.