Carbine Studios anunta data de lansare a MMORPG-ului similar cu a celuilalt MMORPG popular. Numai vesti bune anul asta, jur.

WildStar este un sub MMORPG ce va fi lansat in doua editii, una standard si una Digital Deluxe ce va include 3 Guest Pass-uri (Trial), un item pentru decorarea casei, unul exclusiv si multe alte lucruri din ciclul vanity gear. 

Jocul va fi lansat pe data de 3 Iunie a acestui an, acesta permitand acces pentru doar 12.99 EUR pe luna cu optiunea de a putea cumpara credite in game (denumite C.R.E.D.D) pentru a putea continua joaca, un sistem similar cu PLEX-ul din EVE Online.

Precomenzile vor incepe pe data de 19 Martie a acestui an si vor include si ele cateva bonusuri, insa important este faptul ca toti cei care vor precomanda jocul vor primi acces in anumite faze de Closed BETA (care este inca in full effect) precum si 3 zile avans inainte de lansarea oficiala.

Eu am mari sperante pentru WildStar, mai ales ca acum pregatesc un material destul de mare pe baza acestui joc care sper sa va trezeasca putin interesul.

Pana atunci, poftiti trailerul facut special pentru cei care inca sunt indecisi daca sa comande sau nu.

http://www.youtube.com/watch?v=oC5eNNlGahQ

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.