Portalul catre Nexus nu mai are mult si isi va deschide portile larg pentru ca toti pasionatii de moba sa participe la lupte fara restrictii, cei de la Blizzard Entertainment anuntand oficial faptul ca HotS va fi oficial lansat pe data de 2 Iunie.

Acest anunt a venit si cu un Open Beta! Playerii pasionati de produse Blizzard vor putea testa noul joc Heroes of the Storm de pe data de 20 Mai unde vor putea gusta jocul in sinea lui fara restrictii.

„Cu atentie asupra team play-ului si distractie tip fast-pace, Heroes of the Storm este o incercare proaspata asupra unui gen de joc foarte popular,” ne spune CEO-ul si co-fondatorul Blizzard Entertainment domnul Mike Morhaime. „Am creat Heroes of the Storm intr-un mod prin care playerii noi se pot adapta foarte rapid si veteranii pot avea un joc challenging unde isi pot pune abilitatile la test. Dabia asteptam sa vedem ce Eroi aduc scenele COOP si competitive din momentul in care Nexusul se va deschide pentru toata lumea.”

Heroes of the Storm se va lansa cu peste 30 de Eroi jucabili si 7 Battlegrounds dinamice fiecare cu provocari unice si vor urma mult mai multe Battlegrounds si Eroi ce urmeaza sa fie released pe parcursul timpului. Playerii isi pot personaliza look-ul Eroilor cu o varietate de skin-uri si pe langa asta si mount-ul cu care pot traversa distante mari mai rapid.

Pentru a celebra lansarea oficiala, Blizzard va face un live-stream event pe data de Iunie 1 in Londra U.K. Mai multe detalii vor aparea pana la event-ul in sine. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina oficiala www.heroesofthestorm.com

Heroes of the Storm va fi disponibil și prin intermediul partenerilor retail din România, de unde jucătorii vor putea achiziționa un Starter Pack la un preț recomandat de 89,90 RON, cu aproximativ 66% mai puțin față de costul total al tuturor itemelor incluse luate separat. Acest pachet include 5 eroi, un skin și un mount exclusiv.

  • Eroi – Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara și Sonya
  • Skin – Zeratul Ronin
  • Mount – Gold Tiger

HEROES LAUNCH

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.