Dupa ce ca studio-ul Bungie s-a lipsit de legendarul lor compozitor Martin O’Donnell, acum vrea sa ne distraga atentia de la acest fapt cu o oferta pe care cu siguranta nu o putem refuza!

Destiny a.k.a incercarea de a construi un 3rd person online RPG a studio-ului Bungie este acum disponibil pentru precomanda de la diversi retaileri sau e-taileri. Glie!

Ca sa intelegem fenomenul numit „The Destiny Hype”, trebuie sa intelegem ca jucatorului i s-a promis actiune din belsug a la Halo si vizionarea unor cifre ala Borderlands, plus faptul ca jucatorul va avea posibilitatea sa traverseze regiuni ale sistemului solar pentru a lupta impotriva unor serii de invazii „dinamice”.

Evident, fiind un cvasi RPG ne putem astepta la diverse componente necesare precum evolutia abilitatilor, imbunatatirea armelor, explorarea, loot epic si toate lucrurile care teoretic ar trebui sa apartina unui MMO de acest gen.

In orice caz, Destiny va aparea pentru consolele PS3, Xbox 360, precum si pe consolele next gen PS4 si Xbox One pe data de 9 Septembrie a acestui an. Cei care precomanda acest joc vor primi acces garantat in faza de BETA testing ce va avea loc, incepand cu vara aceasta.

Pentru inceput, puteti precomanda de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.