Vești nu prea bune pentru gameri: se pare că Diablo 3 va mai suferi modificări (de data aceasta în gameplay și în core-ul jocului) înainte de a fi lansat. Faza de beta a trecut de ceva vreme și ar fi fost normal să avem o dată de lansare cât mai apropiată. Dar ce să faci, nu poți grăbi o operă de artă pentru că riști să creezi un fiasco.

Declarația producătorilor sună astfel: „În timp ce lucram la Diablo 3 ni s-a spus că ajustăm prea multe, că jocul este bun așa cum este acum și că ar trebui să îl lansăm. Este un argument just, dar noi nu vrem să  lansăm un joc oarecare, ci următorul joc din seria Diablo. Nimeni nu va ține minte că un joc a întârziat, ci doar că a fost excelent. Suntem încrezători că vom scoate un joc foarte bun, dar mai avem puțin până vom fi mulțumiți.”

Schimbările pe care Blizzard urmează să le implementeze vor afecta crafting-ul, atributele caracterului, inventarul și core-ul jocului. Postul oficial pe care îl puteți accesa aici vă oferă mai multe detalii. Sperăm să nu mai dureze mult și să primim jocul în primăvară.

Că tot am început cu vești proaste, de ce să ne oprim… Steve Parker, senior producer pentru Diablo 3, a părăsit studiourile Blizzard, după 5 ani de activitate.

Conform unor mai multe postări pe Twitter, el spune că a avut 5 ani grozavi lucrând pentru Blizzard și că băieții se vor descurca de minune cu Diablo 3. Plecarea sa se pare că a fost pașnică, iar motivele demisiei ne sunt încă necunoscute.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.