Electronic Arts anunta Need for Speed Heat, un nou joc video de curse din seria NFS, care condimenteaza si extinde tot ceea ce iubesc fanii: personalizare profunda, o gama variata de masini, cultura urbana autentica si o naratiune captivanta care te tine prins in joc.

Franciza Need For Speed este una dintre cele mai vechi din domeniul jocurilor cu masini, datand pe la mijlocul anilor ’90 pentru utilizatorii de PC-uri si console, precum Sony PlayStation si Sega Saturn din prima generatie. Cel mai recent joc din serie a fost NFS Payback din 2017, insa totul se va schimba in curand, odata cu acest nou titlu.

Need for Speed ​​Heat trimite fanii in Palm City, un nou open-world, unde raceri s-au adunat pentru a-si face cunoscute numele. Pe timpul zilei, jucatorii concureaza in Speedhunters Showdown, o competitie traditionala, unde castiga bani pentru a-si personaliza si imbunatati garajul de masini performante.

Pe timpul noptii insa, jucatorii risca tot in cursele ilegale pentru a-si imbunatati reputatia. Nu va fi usor, deoarece un grup de politisti va patrula strazile, gata sa te de-a jos din masina si sa-si confiste toate veniturile (amenda). Drumurile, riscurile si plimbarile nu se termina niciodata in acest street racing, unde un jucator se poate deplasa rapid cu echipa lui, isi poate umple garajul cu masini fierbinti si face din oras locul lui de joaca non-stop.

„Furnizam mai multe optiuni ca niciodata pentru ca jucatorii sa fie unici si sa se faca cunoscuti”, a spus Riley Cooper, director creativ la Ghost Games.

„Fanii nostri au spus clar ca doresc mai multe masini, mai multe personalizari si mai multe provocari si ne adaptam la fiecare aspect. De la stilul personajului tau pana la performanta masinii tale si stilul de conducere, alimentam creativitatea tuturor cu acest nou joc. ”

Oricine precomanda Need for Speed ​​Heat prin intermediul jocului Need for Speed ​​Payback, pe orice format, iti aduce si o reducere de 10% ca recompensa pentru loialitate.

Precomanda editia standard pentru Need for Speed: Heat si vei primi bonus o masina KS Edition Mitsubishi Evolution X, iar cei are precomanda Deluxe Edition vor fi recompensati cu trei masini KS Edition (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Chevrolet Corvette Grand Sport), haine noi pentru personajul principal si castiguri crescute in ceea ce priveste banii si reputatia din joc.

Need for Speed ​​Heat va fi lansat pe 8 noiembrie 2019 pentru PC, Xbox One s PlayStation 4. Abonatii EA Access si Origin Access Basic se vor bucura de 10 ore de incercare gratuita a jocului (Play First Trial), incepand cu 5 noiembrie. De asemenea, cei care s-au inscris la Origin Access Premier vor avea acces complet la joc.

Gameplay-ul jocului va fi dezvaluit la Gamescom 2019, prin intermediul unui trailer, pe 19 august.

Similar Articles

One thought on “EA anunta Need for Speed Heat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.