Echipa României a fost declarată câștigătoarea celui mai mare concurs de Angry Birds, a cărui finală a avut loc ieri, la Londra. Cometiția a avut drept miză găsirea celor mai buni jucători ai primului joc din lume controlat cu ajutorul gesturilor, pe televizoarele Samsung SMART TV.

Robert Kallos, Nicola Tudor și Ionuț Dăscălescu, membrii echipei din România, au obținut cele mai mari scoruri în cadrul finalei europene și vor pleca acasă cu premii în valoare de 1000 de Euro din partea Samsung. Cei trei au fost selectați în cadrul competiției „Samsung SMART TV te invită la distracție cu Angry Birds”, care a deburat în luna octombrie a acestui an și a avut loc în mai multe orașe din România: București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Echipa României a fost desemnată în cadrul finalei naționale a competiției, care a avut loc pe 1 decembrie la București, la Băneasa Shopping City.

Participanți din 19 țări europene s-au întâlnit în Londra pentru a lua parte la competiția ce includea o probă de „treasure hunt” prin Londra, precum și probe ascunse din cadrul jocului Angry Birds. Jucătorii cu cele mai mari scoruri s-au putut întrece pe scenă, în fața a 250 de fani, cu vedete precum campionul Olimpic Louis Smith, artista Alexis Jordan, sau actorii Jessica Wright și Sam Faiers din serialul britanic „ The Only Way is Essex”.

Stephen Taylor, VP Brand în cadrul Samsung Electronics Europe a declarat: „După o foarte atentă selectare a finaliștilor prin intermediul concursurilor din 19 țări, suntem încrezători că am găsit cei mai buni jucători. Echipa României a jucat extrem de bine, demonstrând experiența de joc imersivă creată cu ajutorul tehnologiei Samsung SMART TV. Acum, oricine are un televizor Samsung SMART TV poate juca Angry Birds ca un adevărat campion.”

Harri Koponen, COO al Rovio, creatorii jocului Angry Birds, a declarat: „Finala a demonstrat talentul jucătorilor, dar și popularitatea extraordinară a jocului; posibilitatea de a juca folosind gesturile mâinii, pe televizoarele Samsung SMART TV, dă o nouă dimensiune experienței Angry Birds.”

„Angry Birds” jucat pe televizoarele Samsung SMART TV este primul joc controlat integral prin gesturile mâinii, de la navigarea prin meniu, la țintire și activarea praștiei, contribuind la o experiență de joc mai captivantă decât oricând. Angry Birds, dezvoltat de Rovio Entertainment, este primul joc pentru SMART TV care funcţionează cu tehnologia Motion Control. Aplicația „Angry Birds” este disponibilă începând cu luna august a acestui an pe televizoarele Samsung SMART TV.

{gallery}/2012/01-news/14-12/samsung:172:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.