EKWB isi fac intrarea si ei intr-un domeniu in continua dezvoltare prin lansarea unor produse inedite.

Cum adica… nu ati auzit de coolere „pentru gaming”? Cel putin acolo te duce cu gandul numele ultimului brand al celor de la EKWB, anume „EKWB Fluid Gaming”. Tehnicile de marketing la care s-a ajuns pentru a atrage potentialii clienti au devenit injositoare, in opinia noastra, pentru EKWB. Pe cand alte companii intra in acest domeniu si folosesc cuvantul „gaming” cu ocazia organizarii unor competii, aparent EKWB au decis sa introduca in numele acestei serii noi de coolere cuvantul „gaming” fara prea mult sens, e watercooling si aici s-ar sfarsi discutia.

Dar, totusi, ca sa va expunem ce aduc pe piata EKWB. E vorba de trei kit-uri, dintre care doua pentru CPU si unul pentru GPU+CPU.

EKWB Fluid Gaming coolers

EK Fluid Gaming A120 si A240 sunt destul de standard, asa cum ne-a obisnuit orice cooler cu racire lichida pentru procesor (singura diferenta dintre cele doua fiind ca A240 vine echipat cu un al doilea ventilator), insa interesant e kit-ul pentru GPU – A240G. A240G e un kit complet pentru GPU+CPU care promite racire „out of the box”, fara prea a face prea dificila montarea lui. In rest, EKWB nu prea ne mai dau alte specificatii, precum dimensiunile ventilatoarelor.

Preturile sunt dupa cum urmeaza:

  • A120: $150
  • A240: $160
  • A240G: $240

EKWB Fluid Gaming coolers

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.