ESL (Electronic Sports League) a anuntat ca va participa cu ESL Arena la East European Comic Con 2016, la Bucuresti.

ESL organizeaza evenimente de esports ca Intel Extreme Masters, ESL One, ESL Pro Series, Starcraft II World Championship Series si Wargaming.net League Europe.

Asta inseamna ca la Comic Con vom avea parte de turnee pentru profesionisti si amatori, meciuri demonstrative si prezenta unor developeri si publisheri atat din Romania cat si internationali.

Martin Kadinov, ESL South East Europe Regional Manager, a declarat ca „Romania este o tara cu puternice afinitati pentru noile tehnologii si cu o lunga traditie in sportul electronic, motiv pentru care am considerat o prioritate in 2016 aducerea conceptului ESL Arena la Bucuresti. Ne dorim sa oferim experiente cat mai bogate gamerilor de toate varstele, indiferent de preferintele acestora, prin turnee pentru profesionisti si amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video si ultimele gadget-uri de la partenerii nostri.”

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din partea noastra a lumii dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si orice alte chestii geeky de care se facea misto de tine in liceu. Anul asta va avea loc intre 27 si 29 mai, la Romexpo, unde organizatorii aşteapta aproximativ 40.000 de vizitatori pentru intalniri cu actori, competiţii regionale de esports, demonstratii de jocuri si concursuri de cosplay.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.