FIFA, una dintre cele mai populare jocuri video, atinge o borna cu adevarat impresionanta cu noul titlu FIFA 20. Acestia depasit 10 milioane de jucatori la nivel global, lucru ce este cu atat mai impresionant pentru ca au trecut doar trei saptamani de cand jocul a fost lansat oficial.

Pentru a celebra realizarea, toti utilizatorii FIFA 20 inregistrati pana la data de 17 octombrie 2019 vor fi recompensati cu 8.000 Volta Coins, pe care ii pot utiliza pentru personalizarea avatar-ului si pentru a-si exprima stilul personal cat mai bine in Volta prin intermediul celor mai noi iteme disponibile in Volta Drop.

Suplimentar, jucatorii vor avea la dispozitie un nou Volta Football Squad Building Challenge, la completarea caruia vor putea obtine recompense ingame.

La nivel global FIFA continua sa fie cel mai popular joc video de sport, etaland cifre impresionante:

  • Jucatorii au depasit 450 milioane de meciuri in FIFA 20, cu peste 1,2 miliarde de goluri inscrise in toate modurile de joc.
  • Modul de joc FIFA Ultimate Team continua sa creasca din punct de vedere al numarului de utilizatori in cele 3 saptamani de la lansare, cu peste 272 milioane meciuri disputate pana in prezent. La acestea se adauga cele peste 138 milioane de meciuri disputate in modul de joc Division Rivals, unde jucatorii concureaza pentru a se califica in FIFA Ultimate Team Weekend League.
  • Noul mod de joc Volta Football a devenit al doilea cel mai popular mod de joc din FIFA 20, cu peste 5 milioane de avatar-uri create pana in prezent si meciuri virtuale disputate in arenele din jurul lumii, cele mai populare 5 locatii din joc fiind Berlin, Roma, Lagos, Londra si Cape Town.

Similar Articles

One thought on “FIFA 20 ajunge la 10 milioane de jucatori in doar 3 saptamani de la lansare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.