Formula 1 2021 va fi lansat saptamana aceasta, iar Codemasters si EA Games aduc ultimele detalii pentru noul joc al Marelui Circ.

Nu va mai dura mult pana cand vom putea urca din nou in cockpit, asa ca apucati niste manusi si tineti-va bine de volan, sa nu cumva care sa patiti un „Raikkonen”.

Formula 1 2021 adauga un nou mod de joc, story driven, numit Braking Point. In acest mod de joc, jucatorii isi vor incepe aventura din seria F2. De acolo urmeaza sa faca pasul in F1. Acest nou mod de joc va permite si crearea unei campanii cooperative impreuna cu un prieten. Va veti putea alia si concura pentru aceeasi echipa sau puteti alege sa concurati pentru echipe complet diferite, duelandu-va pe circuit.

Vor fi disponibile si 3 noi circuite pe care va veti putea arata aptitudinile de pilot. Acestea sunt Imola, Portimao si Jeddah.

De asemenea, modul Career aduce si optiunea de Real-Season Start, care va permite jucatorilor sa isi faca debutul la oricare dintre etapele prezente in calendar. Vor avea, de altfel, acees si la situatia clasamentului pana la momentul dat.

Modul My Team va fi disponibil si de aceasta data. Aici, jucatorii isi pot crea propria echipa si isi pot alege un coechipier din actuala oferta F1 sau F2. Pe durata a mai multor sezoane ei pot creste reputatita propriei echipe pentru a atrage atentia unor piloti mai buni.

Daca tot vorbim despre coechipieri, cei care aleg versiunea Deluxe vor avea acces la piloti celebri precum Michael Schumacher, Ayrton Senna sau Alain Prost.

Noul joc primeste uns sistem de clasare pentru piloti. Fiecare dintre ei va avea rating. Pilotii vor fi evaluati cu ajutorul a 4 criterii: experienta, indemanare, vigilenta si viteza.

Performantele lor vor fi constant actualizate pe parcursul intregului sezon, pentru a le reflecta aptitudinile.

Acest sistem care ofera date referitoare la performanta pilotilor pare ca vine ca rezultat al mariajul Codemasters cu EA Games. L-am vazut deja de ani buni in FIFA, iar acum a fost integrat si in F1.

Cei care au precomandat versiunea Deluxe vor avea acces la joc ceva mai devreme, de pe 13 iulie. Pe langa acestea, pachetul contine cei 7 piloti emblematici plus alte bonusuri care sa ajute jucatorii de-a lungul carierei.

Formula 1 2021 se lanseaza pe 16 iulie pe Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One și PC via Steam.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.