Fortnite: Battle Royale a fost disponibil pe Android de ceva vreme, dar nu a putut fi descarcat de toata lumea. La fel ca modul in care versiunea Beta a functionat pe iOS la inceputul acestui an, utilizatorii Android care doreau sa joace Fortnite trebuiau sa se inregistreze pe site-ul oficial Epic Games si sa primeasca un cod de invitatie.

Acest lucru s-a schimbat, deoarece Epic Games a lansat jocul pe Android fara a fi nevoie de o invitatie. Versiunea beta a fost initial disponibila doar celor care primeau un cod de invitatie, dar de acum o puteti descarca gratuit pe orice dispozitiv Android, fara sa asteptati. Spre deosebire de cele mai multe jocuri Android, Epic Games nu ofera Fortnite prin intermediul magazinul Google Play, ci pe site-ul sau oficial.

Descarcati Fortinte Beta acum pe orice dispozitiv compatibil Android, de aici. Scanati codul QR si conectati-va cu un cont Epic Games sau daca nu aveti inregistrati-va pe site.

De asemenea, retineti faptul ca jocul este inca in versiunea Beta si cel mai probabil vor aparea mici bug-uri sau frame drop-uri.

De asemenea, Epic Games a adaugat in anunt si specificatiile de sistem recomandate pentru dispozitivele Android, astfel incat sa puteti obtine o experienta optima in joc.

Iata lista specificatiilor recomandate:

OS: Android 8.0 +, 64 de biti
RAM: 4GB sau mai mult
GPU: Adreno 530 sau versiuni superioare, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 sau versiuni superioare

Iata dispozitivele Android care suporta oficial Fortnite:

  • Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4
  • Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL
  • Asus: ROG Phone, Zenfone 4 Pro, 5Z
  • V Essential: PH-1
  • Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10
  • LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30+
  • Nokia: 8
  • OnePlus: 5 / 5T, 6
  • Razer: Phone
  • Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6 / 6 Plus, Mi 8 / 8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2
  • ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11.

Conectarea pe site-ului oficial este importanta, deoarece Epic nu ofera versiunea beta prin intermediul magazinul Google Play. Acest lucru permite studioului sa incaseze venituri suplimentare, dar in acelasi timp risca sa aiba probleme de securitate. Deci, asigurati-va ca descarcati jocul din locul corect.

Fortnite este in mijlocul sezonului 6, numit Darkness Rises, cu o multime de cosmetice infricosatoare pentru a marca lansarea beta-ului pentru toti utilizatorii Android. De asemenea, mai multe cosmetice de Halloween par sa fie pe drum.

Nu uitati ca utilizatorii de Galaxy Note 9 sau Tab 4 primesc ca bonus skin-ul Galaxy.

Similar Articles

2 thoughts on “Fornite disponibil pentru toata lumea pe Android

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.