Fractal Design lanseaza o noua carcasa aratoasa, si anume Define S2 Vision. Aceasta are un design asemanator cu cel al sasiului S2, avand o serie de upgrade-uri, inclusiv panouri din sticla temperata pe toate partile.

Define S2 Vision vine in doua variante: versiunea RGB echipata cu un ansamblu complet de accesorii Prisma ARGB si versiunea Blackout echipata cu ventilatoarele Dynamic X2 PWM Black, de asemenea disponibile si separat.

Define S2 Vision

Carcasa Define S2 Vision a fost conceputa cu scopul de a reuni frumusetea si productivitatea, in vreme ce sticla din exterior, va face sistemul dvs. sa straluceasca atat la propriu, cat si la figurat din orice unghi. Fiti in centrul atentiei cu Define S2 Vision RGB sau alegeti editia Blackout cu ventilatoare Dynamic X2 PWM Black pentru un efect mai subtil, dar la fel de atractiv.

Frumusetea acestei carcase nu vine in detrimentul performantei. Racirea ramane in paralel cu noua pozitii posibile pentru ventilatoare, suport pentru racirile cu lichid, patru ventilatoare PWM de 140 mm si un sistem inovator de panouri, care permite utilizatorilor sa schimbe sticla temperata pentru racirea suplimentara prin apa sarea unui buton.

Define S2 Vision ofera, de asemenea, suporturi ajustabile pentru pompe si rezervoare, fan hub-uri Nexus 9P cu noua conexiuni PWM, suport pentru montarea verticala a placii video folosind Flex VRC-25 si, bineinteles, panouri laterale din sticla fara suruburi.

Cei care opteaza pentru versiunea RGB vor avea la dispozitie patru ventilatoare Prisma PWM ARGB, perfect coordonate cu o banda de 400 mm ARGB LED, precum si capacitatea de a le gestiona pe toate cu controller-ul inclus, Adjust R1 RGB.

Ventilatoarele Dynamic X2 PWM Black

Seria de ventilatoare Dynamic X2 este solutia la toate problemele de supraincalzire a sistemului, oferind un flux de aer excelent si o durata de viata exceptionala de 100.000 de ore, datorita noului rulment LLS (Long Life Sleeve).

Suportul PWM ofera un control precis prin intermediul unei game largi de reglare a vitezei, permitand utilizatorilor sa selecteze mixul optim pentru o functionare silentioasa si fluxul maxim de aer.

Designul customizat al lui Dynamic X2 are ca rezultat un ventilator atragator care ajuta la mentinerea unui sistem racoros, dar si silentios. Conceput impreuna cu seria Venturi de inalta performanta a Fractal Design, Dynamic X2 incorporeaza elemente aerodinamice, regasite la aripile avioanelor, pentru reducerea semnificativa a zgomotului.

Disponibile in mai multe combinatii de culori, inclusiv versiunile negre cu PWM, Dynamic X2 sunt alegerea perfecta pentru cei care cauta un ventilator echilibrat, cu o fiabilitate exceptionala.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.