Fractal Design anunta lansarea noii serii de ventilatoare cu LED-uri, Prisma, cu accesoriul Adjust R1 RGB Controller. Un hub cu 6 LED-uri montate lucreaza in armonie cu albul semi-opac al inelului exterior si al elicelor din Prisma, creand o stralucire uniforma intr-o varietate de culori.

Legaturile conexiunilor RGB simplifica cablarea, iar rulmentii premium LLS asigura functionarea silentioasa cu o durata de viata sporita.

Ventilatoarele Prisma vin atat in ​​variante ARGB, cat si in culori solide. Seria AL ofera RGB-uri adresabile pentru control complet si personalizare prin ASUS Aura, Gigabyte Fusion, MSI Mystic Light sau ASRock Polychrome, in timp ce Seria SL ofera o paleta vie de culori solide (acestea fiind disponibile la lansare pe rosu, verde, albastru si alb).

Toate ventilatoarele au dimensiuni de 120 mm si 140 mm, iar versiunea AL oferă alegerea aditionala de PWM sau conectori cu 3 pini, precum și un singur pin sau pachet de 3.Pentru cei care prefera controlul fara software, Adjust R1 RGB Controller-ul (vandut separat) va permite sa personalizati culorile, sa reglati luminozitatea, sa sincronizati efectele si sa setati modurile de culoare cu o varietate de efecte, toate la apasarea unui buton .

Oricine cauta sa adauge iluminarea si culoarea subtila sau spectaculoasa pe PC-ul sau, Prisma este solutia ideala pentru acest lucru, disponibila acum in intreaga lume.

Preturi

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.