Futuremark® Games Studio a anunțat o nouă competiție Shattered Horizon. Competiția va incepe de luni, 14 Decembrie 2009, și va dura patru săptămâni. În cadrul competiției vor fi 16 provocări diferite. Premiile sunt: o placă de bază MSI Trinergy, o sursă FSP Group de 700W, două ventilatoare Enermax Apollish Vegas de 12cm, un kit 2×2 GB de memorii Patriot DDR3 Viper II „Sector 5”.

 

Competiția va fi împărțită in 4 săptămâni, fiecare săptămână cu titlul ei, astfel avem: Dedication, Paragon, Magnitude, Showmanship. În fiecare săptămână vor fi oferite toate patru premiile, dar pentru alte provocări. Pe lângă, fiecare câștigator mai primeste un tricou, un pachet cu abțibilde și un Arconaut membership. Provocările variază de la un anumit număr de kill-uri pe zi, la acumularea de puncte până la cea mai bună inregistrare pentru fiecare premiu în parte.

„Cele 16 moduri diferite de a caștiga această competiție oferă jucătorilor de Shattered Horizon șansa sa câștige nu doar locuri pe podium, ci și un premiu substanțial” spune Jukka Mäkinen, șeful de la studioul Futuremark® Games Studio. Mai multe informații si provocările în detaliu gasiți aici.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.