Daca vei simti fiori uitandu-te pentru prima data la gameplay-ul unui joc, Battlefield 1 e sigur unul dintre ele.

Intr-o premiera mondiala cu atentia indreptata catre Los Angeles, a fost transmis live primul gameplay de Battlefield 1, si nu oricum – o batalie de 64 de jucatori cu cei mai populari creatori de content pe internet (YouTuberi, streameri), dar si unele dintre cele mai marcante personalitati ale lumii media internationale.

Printre figurile care au surprins cu prezenta au fost Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Zac Efron, Zedd si The Game, dar si creatori de continut de Battlefield precum DRUNKZZ3 (fostul capitan al echipei de Battlefield 4 a Fnatic) LevelCap, Matimi0, JackFrags, StoneMountain64 si Neebs (cei doi din urma fiind capitanii celor doua echipe de 32 de jucatori).

Vorba celor de la DICE: „In Battlefield 1, nicio lupta nu este la fel”

 Am urmarit livestream-ul si am vazut un sistem de distrugere unic, asemanator cu cel din Battlefield: Bad Company 2, care poate crea noi cai de desfasurare a bataliilor. Am vazut un dirijabil luand foc si prabusindu-se peste un sat, lasand ruine si scheletul sau in urma. Dintr-odata a inceput ploaia si s-a lasat ceata… lasand lunetistii fara camp vizual si pilotii intr-o confuzie care i-a fortat sa treaca pe infanterie. Acesta este noul sistem de vreme dinamica pentru Battlefield 1, care pe langa elementele meteorologice mentionate anterior mai poate sa aduca si ninsoarea peste transeele insangerate.

„Cu Battlefield 1 am cautat sa oferim cel mai dinamic shooter creat vreodata. Vrem sa ne asiguram ca nicio batalie nu va fi la fel pentru jucatori, si cu introducerea noului sistem de distrugere, oferim fanilor varietate si posibilitatea de manifestare a creativitatii in joc.”

Iata gameplay trailer-ul oficial si premiera live in care s-au jucat 3 meciuri de Battlefield 1:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.