174896-600x375Și cum DICE nu ar fi mai prejos, pregătiți-vă pentru un sezon aglomerat de DLC-uri. EA a anunțat că developerul suedez lucrează din greu la trei DLC-uri majore pentru Battlefield 3.

Primul DLC se numește Close Quarters și după cum ne sugerează numele, ne așteptăm la patru hărți mai compacte (peisaje urbane probabil?) ce vor fi pline de lupte de apropiere, plus o listă de arme noi făcute special pentru luptele de apropiere, așa că scoateți Service Star-urile pentru puști și SMG de la praf și pregătiți cuțitele.

Revenind la ultimele două DLC-uri, următorul de pe țeavă se numește Armored Kill și va conține noi vehicule, arme și alte hărți, numai bune pentru bătăi metal versus metal.

Bucata lipsă este ultimul DLC, numit End Game și s-ar specula că ar conține noi misiuni Co-op și posibil o extensie mică pentru campania singleplayer. Nu e sigur, dar speculăm și noi. În orice caz, comunicatul de presă EA de mai jos, postat astăzi confirmă faptul că DICE este gata de un atac decisiv în ceea ce privește lansarea de conținut nou. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.