GIGABYTE lanseaza pe piata castiile Force H1, o pereche de casti asa stilate, ca-ti va trebui un monoclu si joben ca sa le poti aprecia. Este timpul sa jucam, cu stil, pe MOBIL!

GIGABYTE vine si lanseaza o noua pereche de casti, Force H1, destinate in special pentru mobile gaming si divertisment. Castiile sunt wireless si se conecteaza la device prin Bluetooth 3.0, ceea ce face utilizarea lor foarte usoara.

Cum industria gaming-ului mobil devine din ce in ce mai versatila, iar ca orice gamer, cerintele calitative cresc, GIGABYTE vine in ajutorul nostru si ofera atat confort. Pe langa design-ul foarte atragator, castiile au spuma care memoreaza forma capului si a urechiilor, blocheaza in totalitate sunetele exterioare iar driverul de 40mm placat cu aur ofera o calitate superioara a sunetului.

Ultimul lucru pe care il mentionez, lucru care imi face inima sa tresara de fericire, este faptul ca aceste casti pot fi impaturite frumos si puse intr-un case de protectie, ceea ce la face ideale pentru deplasari.

h1-4

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.