Pe langă alte produse, GIGABYTE a adus în standul său de la CeBIT şi un laptop dedicat gamerilor, modelul P2542G, dovadă că GIGABYTE s-a gândit şi la cei care nu işi pot lua desktop-ul când pleacă de acasă.

Laptop-ul este echipat cu un procesor quad-core Intel Core i7 3rd generation şi o placă video NVIDIA GTX 660M GPU cu o memorie de 2GB ce işi arată performanţele pe un display LED backlight Full HD având o rezoluţie maximă de 1920×1080.

Ca sunet avem incorporate patru boxe dual-channel şi două woofere, acestea, combinate cu tehnologia THX TruStudio ProTM pot satisface nevoile unui gamer caruia ii plac focurile de armă sau alte efecte speciale. P2542G dispune de un Blu-ray Drive, un HDD de 7200 rpm sau un SSD rapid, două porturi USB 3.0 si un port HDMI.

Incă un plus pentru acest laptop din partea gamerilor este modelul de răcire cu doua heat sink-uri cu două ventilatoare separate, unul pentru procesor şi unul pentru GPU, care permite folosirea lui ore în şir fără a se încălzi. Impresionant da, momentan nu este cunoscut preţul să vedem cât de „performant” este şi în acest sens.

 

 

gigabyte_p2542g

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.