Se pare ca Blizzard Entertainment au multe de invatat cand vine vorba de dezvoltarea unui joc de tip MOBA precum Heroes of the Storm, insa in stilul traditional au preferat sa se uite in ograda competitorului pentru a „prelua idei”.

Nu ca ar fi un lucru rau, dar faima jocului League of Legends a intrecut orice asteptare, asa ca Blizzard Entertainment au decis sa adopte acelasi model Free to Play ca Riot Games, anume eroii din joc vor putea fi deblocati fie prin plata unor puncte virtuale acumulate din joaca, fie deblocati cu bani reali.

Exact ca si in League of Legends, Heroes of the Storm va avea un Free to Play rotation al eroilor care va permite userilor sa testeze anumiti eroi timp de o saptamana, fara nevoia de a ii debloca.

Ce este interesant este ca anumite fisierele ale jocului Heroes of the Storm au fost minate si din aceasta operatiune s-a descoperit ca Blizzard Entertainment va permite userilor sa incerce eroii o data inainte sa ii poti cumpara, ba mai mult, vei putea sa cumperi eroi si skin-uri drept cadouri pentru prieteni.

Resursa folosita pentru a debloca campioni prin joaca se va numit Gold si poate fi obtinuta in acelasi mod in care ai obtine IP in League of Legends, adica prin joaca.

Mai multe detalii despre acest sistem au fost descoperite de către site-ul HeroesNexus printr-un datamine al clientului de Closed Alpha al jocului Heroes of the Storm.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.