HyperX aduce o noua definitie a vitezei cu noul model de SSD si anume „Savage”. Un SSD exceptional fiind cel mai rapid dintre toate modelele create vreodata de HyperX pe interfata SATA 3 (6 GB/s). Acest SSD se foloseste de un procesor Phison S10  ce ofera o performanta de top atat pentru datele comprimabile cat si necomprimabile  si mai ales un nivel ridicat de IOPS(Input/Output Operations Per Second).

Performanta „Savage” a acestui SSD este de 560 MB/s pentru citire si 530 MB/s pentru scriere precum si o performanta IOPS de pana la 100,000 la citire si 89,000 la scriere. HyperX Savage poate multumi orice enthusiast al vitezei cat si orice persoana pasionata de estetica unui PC pe interior acesta venind imbracat intr-o carcasa din otel si aluminiu rosie care se potriveste in orice tip de sistem de la un full tower PC la un notebook.

poza

Acest SSD este disponibil in variante de capacitate 120GB, 240GB, 480GB si 960GB. Este disponibil si in variante in care este inclus doar SSD-ul dar si pachete care includ o carcasa de tip adaptor USB 3.0 de 2.5 in.  sau 3.5 in. cu suruburi pentru fi xare cablu Sata si o aplicatie de clonare, o surubelnita si un adaptor de 7-9.5 mm.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.