EA si DICE dezvaluie, cu 5 luni inainte de lansare, cerintele minime de sistem pentru versiunea de PC a jocului Battlefield V.

Potrivit cerintelor postate pe Magazinul Origin, jucatorii vor avea nevoie de un sistem de operare pe 64 de biti, un procesor AMD FX-6350 sau i5 6600K, 8GB de RAM, o placa video Radeon HD 7850 sau GTX 660 si 50 GB spatiu pe hard disk.

Cerinte minime de sistem pentru Battlefield V (PC) :

  • Sistem de operare: Windows 7, Windows 8.1 sau Windows 10 (numai pe 64-bit)
  • Processor (AMD): AMD FX-6350
  • Processor (Intel): Core i5 6600K
  • Memorie RAM: 8GB
  • Placa video (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
  • Placa video (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB
  • DirectX: versiunea 11.0, cu placa video compatibila sau echivalenta
  • Conexiune la internet: 512 KBPS sau mai rapida
  • Spatiu de stocare: 50GB

Interesant este faptul ca Battlefield V are exact aceleasi cerinte de sistem minime ca cele ale lui Battlefield 1 si ale lui Star Wars: Battlefront 2, doua jocuri lansate anterior de EA DICE. Asta arata ca dezvoltatorii se implica destul de mult la optimizarea jocului, asigurand fanilor care au jucat fara probleme Battlefield 1 ca vor avea o experienta similara.

Desi EA nu a dezvaluit inca cerintele recomandate de sistem pentru Battlefield V, exista sanse mari ca acestea sa fie asemanatoare cu cele ale jocului Battlefield 1 sau Star Wars: Battlefront 2. Daca o sa se adevereasca ce am spus mai sus, veti avea nevoie de un procesor mai bun (AMD FX 8350 Wraith sau Intel Core i7 6700), dublul memoriei (16GB RAM) si o placa video mai buna (AMD Radeon RX 480 4GB sau Nvidia GeForce GTX 1060 3 GB).

De asemenea, DICE colaboreaza cu NVIDIA pentru Battlefield V. Inginerii NVIDIA lucreaza cu dezvoltatorii jocului Battlefield V pentru a aduce cea mai buna experienta de gaming pe PC cu ajutorul platformei GeForce. Ca atare, GeForce Experience va furniza drivere Game Ready, setari Optimal Playable si alte caracteristici ale platformei NVIDIA pentru Battlefield V.

Battlefield V va veni in doua editii diferite, Standard Edition si Deluxe Edition. Battlefield V Standard Edition va costa aproximativ 50 de dolari (pe toate platformele), iar versiunea Deluxe va costa aproximativ 70 de dolari (pe toate platformele).

Battlefield V Standard Edition va costa 59.99€, iar versiunea Deluxe va costa 79.99€. (Multumim Marian Copae pentru semnalare.)

Battlefield V va fi lansat pe 19 octombrie 2018 pe PC, Xbox One si PS4.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.