INNO3D anunta noul GeForce RTX 2060. Imbunatatind performanta si eficienta energetica fata de GPU-urile de generatie anterioara, INNO3D GeForce RTX 2060 permite jucatorului sa se bucure de un gameplay rapid si smooth, sustinand cele mai noi caracteristici DirectX 12 atat in ​​titlurile clasice, cat si in cele mai recente.

In Battlefield V, GeForce RTX cu ray tracing in timp real aduce o grafica realista de ultima generatie pentru cel mai mare conflict al omenirii – Al Doilea Razboiul Mondial. Suprafete si obiecte – cum ar fi gheata, balta, ferestre, oglinzi, vehicule, butoaie, – sunt imbunatatite cu reflexii, umbre si alte efecte, ridicand nivelul de realism la grafica din jocuri.

Ray tracing-ul simuleaza in mod realist iluminarea si este utilizat pe scara larga in filme, design si arhitectura. Cu GeForce RTX si Battlefield V, ray tracing-ul in timp real este posibil pentru prima oara in jocurile video.

Dispunand de specificatii de 6 GB, GDDR6 cu o viteza de 192 de biti care ruleaza la 14 Gbps, puteti fi siguri ca aceasta este o placa grafica pentru gameri. INNO3D GeForce RTX 2060 mosteneste acelasi cooler puternic, Twin X2. de la fratele sau mai vechi RTX 2070, oferind aceeasi racire optima.

„La INNO3D ne asiguram ca vom folosi toate resursele de care dispunem pentru fiecare produs”, a comentat directorul nostru general, Stanley Wong. El a adaugat: „Pentru INNO3D GeForce RTX 2060, ne-am asigurat ca inginerii nostri in cercetare si dezvoltare s-au concentrat pe crearea unei solutii de racire ultra-silentioase si ultra-eficiente pentru jucatorii nostri”.

Ani de cercetare si dezvoltare au permis INNO3D sa faca progrese tehnologice, impingand continuu limitele si consolidand expertiza lor in inudstrie. Ea a ridicat INNO3D la un punct care face diferenta pentru jucatorii de varf si profesionistii in crearea de design care obtin performante ridicate cu un control exceptional al temperaturii si la niveluri de zgomot extrem de silentioase.

Similar Articles

One thought on “INNO3D anunta noul GeForce RTX 2060

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.