Lansat în cadrul show-ului de la CES de anul acesta, Alienware M11X a câştigat premiul de cel mai bun laptop destinat gamingului din cadrul expoziţiei. Deşi, prin definiţie Alienware este un brand exclusivist ce se adresează jucătorilor, M11X încearcă să câştige teren şi pe segmentul business, datorită portabilităţii şi a specificaţiilor.

Numele Alienware este promovat la noi de către Emag iar Radu Apostolescu, director de marketing a declarat: “Alienware are un renume în România şi va avea din ce în ce mai mulţi fani. Privim cu încredere că obiectivul de vânzări pe care l-am setat pentru 2010 pentru sistemele desktop şi laptop ale companiei”.

Alienware M11X va fi disponibil în oferta Emag începând cu 11 Martie şi va costa 3.999 RON. Odată cu lansarea lui M11X în România, ni s-a confirmat şi  zvonul că Alinenware va lansa în curînd şi  la noi o nouă serie de periferice sub brandul Alienware.

Unul dintre cele mai îmbucurătoare lucruri este şi faptul că utilizatorii vor putea să-şi configureze şi personalizeze sistemele prin intermediul unui servciu on-line ce va fi lansat în curând. Odată cu lansarea acestui seviciu vom beneficia de întregul meniu de servicii Alienware.

 

Alienware M11X Specs Alienware M11X

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.