Compania Corsair este incantata sa felicite echipa Invictus Gaming (IG) pentru victoria lor la Campionatul Mondial de League of Legends, invingandu-i pe Fnatic cu 3-0 in marea finala. Acestia ca premiu au obtinut Cupa Summoner si peste 840.000 dolari.

Cu abilitatile tanarului Yu „JackeyLove” Wen-Bo si talentul lui Song „Rookie” Eui-jin, IG a castigat decisiv primul meci in 27 de minute, inainte de a repeta actul in al doilea meci pentru a castiga 22-7.

Campionatul Mondial de League of Legends 2018

In meciul final ambele echipe au dat tot ce a fost mai bun, dar norocul a fost de partea lui JackeyLove, care a dus Invictus spre victorie, castigand meciul cu 3-0 si ridicand Cupa Summoner.

In urma parteneriatului facut cu Corsair la inceputul acestui an, echipa Invictus Gaming a folosit exclusiv castile, mouse-urile si tastaturile Corsair, avand incredere deplina in acestea.

„Felicitari uriase pentru Invictus Gaming pentru preluarea celui mai prestigios premiu in esporturi!”, A declarat Lauren Premo, Director Marketing Marketing Gaming la Corsair.

„IG a fost un partener uimitor pe parcursul acestui sezon, jucand exceptional in toata lumea. Suntem extren de mandri de relatia noastra si ca au incredere in perifericele Corsair pentru ai ajuta sa castige”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.