Celebrul conducător sau mai bine zis, celebrul distrugător de cauciucuri Ken Block a semnat un parteneriat exclusiv cu EA pentru seria Need for Speed.

Ken Block, campion al competiţiei X-Games şi promotorul fenomenului Gymkhana va prelua poziţia de Racing Advisor pentru ajuta studiourile de development în a îmbunătăţi seria NFS. Contractul său cu EA a fost semnat pentru mai mulţi ani, aşa că ne aşteptăm ca expertiza acestui împătimit de drift-uri să se materializez şi în următoarele titluri.

Acum că seria Colin McRae e aproape moartă, era de aşteptat ca domnul Ken Block să îşi mute maşina într-un garaj mai primitor. Nu ştiu cum exact va reuşi el să îmbunătăţească seria, dar sperăm că expertiza sa va fi folositoare.

Franciza NFS se pregăteşte să intre în cel de-al 20-lea capitol pe data de 19 Noiembrie a acestui an odată cu Need for Speed Rivals, joc dezvoltat de Criterion Games şi împuternicit de tehnologia DICE, Frostbite 3. Jocul va fi lansat pentru consolele next gen Xbox One şi PS4, precum, consolele current gen Xbox 360 şi PS3, precum şi pe platforma Windows PC.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.