King a lansat Candy Crush Friends Saga, un nou titlu care face parte din seria Candy Crush Saga, una dintre cele mai cunoscute francize de jocuri de mobil.

Candy Crush Friends Saga duce experienta de joc la un nou nivel introducand o modalitate noua de gandire strategica pentru actiunea din regatul dulciurilor si o lume 3D inovativa, formata din moduri noi de joc si caracteristici impresionante. King Romania a luat parte la realizarea acestui proiect prin asigurarea testarii problemelor de programare si a experientei de utilizare.

Candy Crush Friends Saga are 380 de niveluri disponibile si pentru prima data in istoria francizei Candy Crush, jucatorii pot sa realizeze o conexiune mai profunda cu personajele lor preferate, ajutandu-le sa treaca peste diferite noi provocari din regatul dulciurilor, folosindu-se de puterile lor unice.

Candy Crush Saga a luat lumea prin surprindere in 2012, devenind rapid cel mai descarcat joc de pe App Store si unul dintre cele mai populare jocuri de mobil de pana acum, fiind jucat de milioane de oameni din intreaga lume. Personajele jucause care au captivat jucatori si bomboanele colorate au devenit renumite pe plan international.

Candy Crush Friends Saga este disponibil pe platformele iOS, Android si pe dispozitivele Windows. Mai multe informatii despre joc se gasesc pe site-ul oficial King.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.