Konami Digital Entertainment B.V. a anuntat un parteneriat pe termen lung, exclusiv cu Juventus FC, actuali campioni italieni si brand de fotbal recunoscut la nivel mondial.

Parteneriatul dintre KONAMI si Juventus FC ofera creatorilor seriei eFootball PES folosirea exclusiva a echipei Juventus FC in cadrul jocurilor video de fotbal, inclusiv numele echipei si echipamentul oficial. In plus, echipa de dezvoltare a obtinut acces la jucatori pentru a recrea infatisarile cat mai exact posibil in noul joc.

Jonas Lygaard, Director Senior Brand & Business Development la Konami Digital Entertainment BV a comentat: “Parteneriatul nostru cu Juventus FC, una dintre cele mai mari echipe din lume, este o declaratie clara a intentiei pentru eFootball PES 2020 – singurul joc de consola in care poati juca cu gigantii italieni. Suntem mandri ca echipa FC Juventus crede in noi si in viitorul nostru interesant impreuna.”

Stadioul de casa al Juventus FC, stadionul Allianz, va fi pe deplin realizata si exclusiv in eFootball PES 2020. Echipa de dezvoltare a KONAMI este experta in recrearea stadionului si fanii fotbalului din intreaga lume vor observa cu siguranta nivelul de detaliu care a fost inclus in ultima sa creatie.

Jucatorii echipei Juventus FC au fost toti scanati 3D pentru a captura fiecare detaliu in joc.

KONAMI este, incantata sa anunte ca Miralem Pjanić, mijlocasul bosniac, a fost semnat in calitate de Ambasador Oficial al eFootball PES. In acest rol, Pjanić va fi prezentat pe coperta eFootball PES 2020 si va fi, de asemenea, implicat intr-o varietate de activitati viitoare cu Juventus FC si KONAMI pe tot parcursul anului.

Giorgio Ricci, Chief Revenue Officer, a comentat: „Suntem deosebit de mandri de parteneriatul incheiat cu Konami. Acest acord vede doua embleme mondiale de fotbal si de divertisment, PES si Juventus, care colaboreaza pentru urmatorii trei ani si ne va permite sa ne identificam mai usor cu fanii nostri mai tineri, precum si cresterea atractivitatii noastre atat pentru fanii sportivi, cat si pentru fanii esport”.

Juventus FC, fondata in 1897, se mandreste cu cea mai mare baza de fotbal din Italia si una dintre cele mai mari din lume. Clubul a castigat 37 de titluri, 13 titluri din Cupa Italiei si opt titluri din Super Cupa Italiei.

eFootball PES 2020 se lanseaza cu o promisiune indrazneata de a revolutiona eFootball si de a introduce sportul intr-o audienta globala. Jocul are un nou mod de joc numit Matchday, care va permite jucatorilor sa aleaga o parte si sa se intalneasca pentru evenimente saptamanale pentru a concura in cele mai mari meciuri din fotbal si pentru a asigura victoria echipei.

eFootball PES 2020 va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, si PC STEAM, in data de 10 Septembrie, cu precomenzi disponibile pentru editia Standard. O editie exclusiva Juventus Club Edition va fi disponibila la lansare.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.