Dragii noştrii,

Astăzi se împlinelşte fix 1 an de la publicarea primei ştiri. Şi cel mai bun lucru pe care l-am putut face a fost schimbarea radicală a site-ului. După o muncă de aproximativ două săptămâni, timp în care am dus o muncă odioasă de copy-pasteor profesionist, site-ul este aproape gata.

 

 

Sperăm ca noul layout să fie mai uşor de navigat şi cititul să fie mult mai facil. Un lucru e clar, arată de 30 de miliarde de ori mai bine şi putem spune că am trecut de pragul în care design-ul era basic.

Mai sunt multe lucruri de adăugat printre care şi vreo 15 articole mai vechi care nu am apucat să le mutam în timp util.

Secţiunea de download-uri o sa revină şi ea, însă deabia după ce terminăm totul legat de materiale.

Forumul bineînţeles va primi şi el un face-lift şi de asemenea va fi deblocată şi tema default a phpBB 3, proSilver. Însă toate astea la timpul lor. Estimăm că în maxim o lună totul va fi exact cum ne-am dorit.

Cu ocazia asta vreau să anunţ şi că ni s-a alăturat un nou membru (Adelin Tomiuc), sperăm să nu dea bir cu fugiţii:P

Asta nu e tot:D, să nu credeţi că scăpaţi aşa uşor. Într-un timp foarte scurt vom da drumu unui concurs ceva mai neobişnuit de Call of Duty 4: Modern Warfare, jocul pe care în luna august îl uram cu toată suflarea…dar care acum am ajuns să îl joc binişor datorită membrilor echipei noastre de COD4. Până la urmă, dacă nu erau oameni ca Buub, Costin, Whitecaval, GeRRula, Kill3r şi alţii care jucam frecvent…nu ar fi supravieţuit serverul şi nici nu aş fi ajuns să îmi placă jocul.

Păcat că oamenii care joacă UT3 nu au putut fi mobilizaţi în acelaşi fel…probabil pentru că jocul nu e la fel de popular. Oricum, serverul de UT3 va rămâne mult şi bine deschis şi va fi întdeauna o plăcere să jucam un Betrayal.

 

Vreau să îi mulţumesc lu’ Oxido pentru ideile oferite în timpul construirii layout-ului şi lu’ ArchGabriell pentru extra-touch-ul artistic al anumitor chestii, şi mai ales lu’ George şi eXpander, pentru că m-au suportat tot timpul ăsta:)

Să auzim numa’ de bine şi să ne vedem sănătoşi de joacă.

PS: dacă cumva aveţi vreo idee legată de îmubătăţirea site-ului, a serverelor sau a forumului…aruncaţi un post/topic pe forum la secţiunea administrare. De asemenea, dacă găsiţi vreun broken link, vă rog să ne daţi de veste.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.