Vă anunţase Sorin aici că Best Distribution împreună cu GIGABYTE şi Media Galaxy şi-au unit din nou forţele pentru a organiza o lansare de joc cât mai apropiată de ceea ce se întâmplă în ţările vestice. Ei bine, în rândurile următoare o să încerc să vă povestesc cum a fost şi cât de bine le-a reuşit acest eveniment.

 

Lansarea în sine a fost mai degrabă un monolog ţinut în grabă de domnul Cosmin Aioniţă, înainte de a fi răpit fulgerător de către membrii echipei de la Hardcore Airsoft Team. Sceneta a fost o conspiraţie pusă la cale de către Best Distribution şi Media Galaxy iar băieţii de la HAT s-au purtat ca nişte adevăraţi „terorişti”. Înarmaţi cu arme din plastic bineînţeles.

 

 

După ce membrii ESL şi-au pus cele mai luminate minţi la contribuţie timp de aproximativ o oră pentru a putea să descifreze tainele match-making-ului şi mai ales metoda prin care vor departaja concurenţii, restul a decurs conform conspiraţiei pusă la cale de WASD.ro. Prin urmare sus-semnatul a părăsit concursul încă din prima rundă însă Octavian a luptat eroic printre ruinele oraşului New York, tranşând primele runde cu nonşalanţă şi ochelarii pe nas, până în finală.

Concursul a durat aproximativ cinci ore şi un pachet de … gumă de mestecat. Finala a fost câştigată de Dragoş Sălceanu aka Colonelu’ iar pe locul doi, al nostru Octavian Fulger care a demonstrat că poate smulge fraguri din mâinile încleştate ale maniacilor chiar şi după multe ore de somnambulism.

Vă las în compania câtorva poze care sper să vă transmită mult mai bine atmosfera de acolo.

George out!

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.