Toată lumea! Drepţi!

Încolonarea şi pas alergător la Muzeul Aviaţiei pentru a asista la lansarea primului joc AAA dezvoltat în România. Tom Clancy’s: H.A.W.X. este un nou joc de combat la mare înălţime ce se desfăşoară pe un fond fictiv îmbinat cu realismul pilotării avioanelor.

Jocul este desfăşoară conform scenariului scris de autorul Tom Clancy, cu ale cărui jocuri deja suntem obişnuiţi. Răfuiala începe în urma unui atac asupra SUA din partea unei organizaţii militare private, organizaţie ce pare că deţine la rândul ei avioane de vânătoare de ultimă generaţie.
Vei face parte din „High Altitude Warfare – Experimental Squadron” H.A.W.X. şi vei avea misiunea de a distruge tot ce mişcă pe cer atât timp cât nu-ţi este prieten. Cu ajutorul sistemului satelitar GeoEye, Ubisoft România a reuşit să recreeze locaţii reale de luptă pe care se infruntă nu mai puţin de 50 de avioane de vânătoare din viaţa reală.

Pentru lansarea oficială şi o încăierare pe cinste Ubisoft şi Forţele Aeriene Române vă aşteaptă Sâmbătă, în data de 21 Martie la Muzeul de Aviaţie din Bucureşti localizat pe Str. Fabrica de Glucoză nr. 2-4 începând cu ora 14:00.

Pe loc repaus soldat!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.