Gameri şi gameriţe am mai bifat în agende o lansare sub patronajul Ubisoft. Ca şi până acum, pe parcursul evenimentului, gazda a fost domnul Jacint Erdei, specialistul PR al Ubisoft.

Lansarea a fost plină de surprize şi concursuri organizate ad-hoc, toate spre plăcerea şi entuziasmul fanilor care s-au arătat foarte interesaţi de eveniment şi au venit în număr mare în clubul „The Week”.

Totul s-a defăşurat în jurul lui Sam Fisher, chiar şi sceneta pusă la cale de organizatori, spre surpriza şi amuzamentul celor prezenţi. Scenariul a fost luarea de ostatici a participanţilor, care au fost apoi lichidaţi pe nevăzute de către Sam Fisher.

Fanii au putut încerca pentru prima dată jocul pe platforme ca Xbox360 şi PC. Totuşi, de data asta, bătrâul PC a avut câştig de cauză, deoarece sistemele de ultimă generaţie puse la dispoziţie de GIGABYTE România au furat privirile participanţilor.

Concursul în jurul căruia s-a desfăşurat întreg evenimentul a fost plin de tensiune şi a fost aclamat de public în cel mai pur spirit gameristic.

Premiile au fost pe măsură, iar câştigătorul locului I a primit o placă de bază GIGABYTE GA-P55A-UD4 la care s-au adăugat un mouse Razer Lachesis şi o pereche de căşti Razer ProTone M250 bineînţeles alături de o copie a jocului Splinter Cell: Conviction.

Luna aceasta urmează lansarea unui alt joc Ubisoft dar detaliile le trecem sub tăcere, detalii pe care le vom dezvălui la momentul oportun.

Vă las în compania pozelor de la eveniment.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.