Lenovo a prezentat în România noul portofoliu de gaming Legion 2021, ce include laptopurile Legion 7, cu ecrande 16 inci, Legion 5 Pro și Legion 5.

Prezentarea laptop-urilor a fost completata de monitoarele Legion Y25-25 și G27e-20, un Tower Legion T7, headset-urile H200 și H600, tastatura Legion K500 și mouse-ul M600.

Totul s-a intamplat acum doua zile la Nexus intr-un cadru restrans cu presa vaccinata. Mai jos aveti un extras din comunicatul de presa.

Eveniment Lenovo Legion - gama 2021.

Disponibile în variantele cu procesoare AMD Ryzen 5000 H sau Intel Comet Lake sau Intel Rocket Lake, cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX, noile laptopuri au fost create pentru a satisface nevoile și celor mai exigenți gameri. Dezvoltate special pentru fanii e-sports, laptopurile Lenovo Legion au integrate sistemul de ventilație Legion Coldfront 3.0, pentru sesiuni de gaming de lungă durată. În plus, procesoarele AMD Ryzen, alături de plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX seria 30 permit laptopurilor Legion 5, 5 Pro și Legion 7 să ruleze cu 42% mai multe FPS, respectiv să ofere 16% mai multă performanță comparativ cu alte laptopuri de gaming ce folosesc aceleași plăci grafice.

Modelele Legion 5 Pro și Legion 7 ajută gamerii să experimenteze și cele mai noi jocuri cu primele ecrane QHD de 16 inci și format 16:10, care acceptă NVIDIA G-sync și AMD FreeSync.

În plus, laptopurile dispun de suport HDR 400 și precizie de culoare 100% SRGB, cu o luminozitate maximă de peste 500 de niți pentru o calitate superioară a imaginii.

„Suntem mândri de noul portofoliu de gaming Legion ce conține produse dezvoltate în funcție de feedback-ul gamerilor din întreaga lume. Inginerii Lenovo nu au făcut niciun compromis atunci când au dezvoltat noile laptopuri Legion 5, 5 PRO și 7. Acestea se comportă impecabil în ceea ce privește performanța în timpul celor mai solicitate jocuri și au un design elegant, care se potrivește atât pe o masă de birou într-o companie, cât și pe mesele celor mai avizi gameri,” a declarat Lucian Condruz, Consumer Sales Leader, Lenovo România.

Sistemul de ventilație Lenovo Legion Coldfront 3.0 al laptopurilor de gaming permite un flux de aer crescut cu până la 18% comparativ cu sistemul anterior, pentru a gestiona mai bine căldura și zgomotul generate de puterea de procesare. La rândul lor, temperaturile mai scăzute ale sistemului permit performanțe optimizate și mobilitate pe tot parcursul zilei, cu o durată de viață lungă a bateriei. Pentru a elimina căldura mai bine, sistemul de radiator de cupru a fost extins cu până la 82 și au fost adăugate orificii pe capacul inferior al laptopului și sub tastatură. Tastatura Lenovo Legion TrueStrike este o tastatură de gaming specializată, cu funcție opțională de iluminare RGB, ce oferă viteze mai mari de input și shortcut-uri pentru comutarea către funcții anti-ghosting și soft-landing.

Modelul Legion 5 este disponibil începând de la 3.999 lei la partenerii Lenovo din România, iar laptopul Lenovo Legion 5 Pro poate fi achiziționat la prețul recomandat de 4.999 lei. Legion 7, pentru gamerii profesioniști, este disponibil începând de la 8.499 lei în magazinele partenere.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.