Lenovo isi completeaza portofoliul ThinkPad cu noi produse pe care le aduce in Romania. Astfel, consumatorii pot gasi pe piata locala cel mai extins portofoliu ThinkPad din istoria companiei, care include dispozitivele din seriile ThinkPad X, T si L.

Cu o gama variata de dispozitive portabile, desktop-uri si monitoare, noul portofoliu de produse exprima viziunea Lenovo privind inovatia in tehnologie.

Portofoliul ThinkPad include urmatoarele serii de dispozitive:

  • Seria ThinkPad X1 – cele mai subtiri, usoare si elegante dispozitive pentru profesionisti

Noua serie ThinkPad X1 aduce inovatii la nivelul ecranului, al functiei de confidentialitate si al conectivitatii pentru a raspunde unui mediu profesional in continua schimbare.

Dispozitivele X1 Carbon si X1 Yoga sunt echipate cu Amazon Alexa si un ecran de calitate superioara cu Dolby Vision HDR3, pentru o experienta vizuala incredibila. Gama de produse introduce ThinkShutter, un capac glisant pentru camera web a dispozitivului care sporeste increderea in siguranta camerei.

ThinkPad X1 Carbon

X1 Yoga este singurul laptop convertibil din lume cu pen integrat si capabilitati de conectivitate  LTE-A. X1 Carbon, cel mai usor laptop de business de 14 inci din lume, cu o carcasa extrem de rezistenta dintr-un compus avansat de fibra de carbon, este acum disponibil si in versiunea cu ecran tactil si baterie cu o durata de viata de pana la 15 ore.

Preturile incep de la 8.599 RON pentru ThinkPad X1 Carbon si de la 10.999 RON pentru modelul X1 Yoga.

  • Seria ThinkPad T

Performanta este sporita datorita puternicelor procesoare Intel Core de a 8-a generatie. Seria ThinkPad T este lider in materie de securitate la nivelul clasei sale de produse gratie camerei IR, cititorului de amprente si ThinkShutter Camera Privacy pentru protectia datelor valoroase ale utilizatorului. Placa grafica dedicata optionala da viata ecranelor premium cu rezolutie pana la UHD, disponibile pe Lenovo ThinkPad T580.

Dispozitivele ofera o longevitate extraordinara cu posibilitatea optarii pentru baterii cu capacitate superioara, care pot oferi pana la 27 de ore de autonomie. Cu o greutate de doar 1,3 kg, ThinkPad T480s este unul dintre cele mai usoare laptop-uri de business din categoria sa.

Preturile incep de la 6.999 RON pentru ThinkPad T480, de la 7.299 RON pentru modelul T480s si de la 6.299 RON pentru ThinkPad T580.

  • Seria ThinkPad X – Performanta completa, flexibilitate Yoga, design compact

Testate conform standardelor de durabilitate Mil-Spec, dispozitivele din seria ThinkPad X pot functiona in cele mai neprimitoare locuri din lume. Functia de incarcare rapida ofera 80% din puterea bateriei in 60 de minute. ThinkPad X280 ofera pana la 16,6 ore de functionare, iar X380 Yoga are o autonomie a bateriei de pana la 13,6 ore.

X280 este cu 20% mai usor (1,17 kg) si 15% mai subtire (17,4 mm) fata de predecesorul sau. X380 Yoga optimizeaza experienta utilizatorului final cu ajutorul stiloului Active Pen si faciliteaza accesul securizat gratie camerei IR si functiei Windows Hello.

Pretul pentru ThinkPad X280 incepe de la 6.999 RON, iar pretul pentru ThinkPad X380 Yoga porneste de la 7.499 RON.

  • Seria ThinkPad L – echipamente de business versatile care genereaza o valoare exceptionala

Laptop-urile de 14 si 15 inci, regandite pentru a fi mai subtiri si mai usoare, impreuna cu noul dispozitiv de 13 inci, ofera clientilor o mai mare varietate de optiuni. Ecranele multi-touch optionale, solutiile de andocare complete si procesoarele Intel Core de a 8-a generatie ofera performanta superioara si valoare extraordinara.

De asennenea, ThinkPad L580 poate fi echipat si cu noile placi grafice dedicate AMD.

Preturile noilor dispozitive ThinkPad pornesc de la 4.699 RON pentru modelul L380 Yoga, de la 4.199 RON pentru L380, de la 4.299 RON pentru L480 si de la 4.799 RON pentru L580.

  • Monitorul ThinkVision P32u

ThinkVision P32u are un ecran UHD 4K cu capabilitati multiple in materie de spatiu de culoare. Acest monitor de 32-inci cu margini extrem de inguste integreaza porturile de intrare si iesire Thunderbolt 3 pentru conectivitate rapida.

Confortul utilizatorului este sporit de un suport flexibil cu ajutorul caruia monitorul poate fi ridicat, aplecat, rotit si pivotat. Monitorul ThinkVision P32u va fi disponibil la pretul de 4.799 RON.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.