Lenovo Legion le ofera pasionatilor de gaming experiente mai captivante, odata cu lansarea noilor laptopuri ce completeaza portofoliul companiei.

Cele mai noi dispozitive Legion vor fi echipate cu cea mai recenta placa grafica Nvidia GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q si procesoare Intel Core H-Series pana la generatia a 10-a.

Lenovo Legion 7i le va oferi gamerilor viteze mai mari si noi experiente a jocurilor de tip AAA de astazi, datorita tehnologiei GeForce RTX SUPER cu design Max-Q.

Lenovo Legion 7i

La randul sau, Lenovo Legion 5i va fi disponibil cu placa grafica de pana la RTX 2060.

Noile laptopuri Lenovo Legion vor fi compatibile cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, ce ofera o experienta de gaming mai captivanta, fara intreruperi sau lag-uri.

Noile laptop-uri vor fi echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core H-Series de pana la generatia a 10-a.

In plus, Lenovo Legion 7i si Lenovo Legion 5i vor fi primele produse compatibile cu tehnologia NVIDIA Advanced Optimus, ce ofera o mai buna eficienta a bateriei.

Dezvoltata in colaborare cu NVIDIA, tehnologia Advanced Optimus detecteaza sarcinile placii grafice si conecteaza automat la ecran fie placa grafica Nvidia (pentru operatiuni intense), fie procesoarele grafice integrate (pentru operatiuni mai putin solicitante).

Astfel, tehnologia ajuta la pastrarea duratei de viata a bateriei in timpul consumului mai putin intens si ofera performanta maxima si in timpul gaming-ului.

Laptopurile Lenovo Legion 5i si Lenovo Legion Y540 cu placa grafica RTX 2060 vor fi disponibile cu un pret de pornire de 999 USD.

Laptopurile Lenovo Legion 7i si Lenovo Legion Y740 cu placa grafica RTX 2070 vor fi disponibile cu un pret de pornire de 1.199 USD.

Similar Articles

One thought on “Lenovo lanseaza laptop-uri cu RTX 2080 SUPER

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.