Logitech a lansat prima tastatura mecanica de gaming din portofoliu ce are switch-uri swappable, anume Logitech G PRO X. Aceasta tastatura este tenkeyless si vine vine dotata cu diverse switch-uri cum ar fi Clicky, Linear sau Tactile.

“I loved the original PRO keyboard, but really wanted a version with clicky switches,” said Broken Blade, TSM League of Legends. “Now that I have a PRO keyboard with blue switches, I can’t wait to use this in our next tournament.”

Am adorat editia anterioara a tastaturii PRO, dar imi doream cu adevarat o versiune cu switch-uri clicky. Acum am o tastatura PRO cu switch-uri blue si ard de nerabdare sa o utilizez la urmatorul eveniment. – Broken Blade, TeamSoloMid LOL Squad.

Proiectata cu exactitate la standardele jucatorilor de top din esports, tastatura PRO X este construita astfel incat sa asigure atat gamerilor profesionisti si celor competitivi o experienta in jocuri inedita, astfel incat tastatura va spori lucrul asta fara ai pune piedici utilizatorului.

Logitech G PRO

Gamerii, in special cei profesionisti, au preferinte diferite cand vine vorba de switch-uri. De aceea am dorit sa proiectam si sa construim o noua tastatura pro care vine cu o caracteristica faina: switch-uri ce pot fi inlocuite. Dandu-le gamerilor abilitatea de a alege switch-urile potrivite conform stilului lor de joc, am livrat un nou nivel de performanta care este optimizat pentru nevoile fiecarui individ. – Ujesh Desai, VP Logitech Gaming.

Design-ul tastaturii este aprobata de catre jucatorii profesionisti, fiind proiectata tenkeyless pentru a fi cat mai usor de impachetat, transportat la evenimente si eliberand un spatiu considerabil pe biroul, lucru foarte util pentru jucatorii ce utilieaza low sensitivity in jocul practicat.

In plus, acesta este dotat cu un cablu micro USB detasavil ce asigura faptul ca acesta nu se va rupe in momentul in care tastatura este transportata intre evenimente.

Tastatura Logitech PRO vine in doua variante ce vor fi disponibile incepand cu octombrie 2019: varianta Logitech G PRO X ce are switch-uri inlocuibile si vine la pretul de 149.00 Euro. Switch-urile inlocuibile vin intr-un pachet de 92 bucati si sunt disponibile pe shop-ul producatorului la pretul de 49.00 Euro.

A 2-a varianta a tastaturii este modelul Logitech G PRO ce nu are switch-uri inlocuibile si pretul acesteia este de 129.00 Euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.