Logitech a lansat noul lor mouse din gama Logitech G, Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse.

Logitech G303 este o versiune noua si imbunatatita a mouse-ului G302. El integreaza tehnologia de senzor exclusiva Delta Zero si un sistem de tensionare cu arc metalic. 

Logitech G303 7Daca G302 nu prea m-a impresionat dat fiind ca ii lipseau o pereche de patine, acum cu cel mai bun senzor optic Logitech care faciliteaza un tracking precis, cu tehnologia Delta Zero si cu inca un set de patine pare a fi mouse-ul perfect pentru jucatorii de MOBA si nu numai. De asemenea mouse-ul permite personalizarea iluminarii RGB pentru crearea unei ambiente favorabile gamer-ului.

“Comunitatea de gaming ne-a trimis un mesaj clar: isi dorea design-ul simetric al modelului G302 combinat cu senzorul uimitor integrat in mouse-ul G502,” a precizat Ujesh Desai, vice presedinte si general manager al diviziei de gaming de la Logitech. “Ne-am folosit de acest feedback pentru a dezvolta un mouse, tunat si testat de catre profesionisti, care sa asigure acuratete, confort si performanta. Datorita vouă am creat acest device extraordinar.”

G303 Logan CTG Yellow 72 dpi

“G303 Daedelus Apex iti ofera un avantaj major,” a precizat Sean “sg@res” Gares de la echipa Cloud9, CS:GO. “Acest mouse este extrem de confortabil cu al sau design ambidextru.”

Logitech G303 4

Mouse-ul va fi dinsponibil in Europa din luna martie 2015 la un pret recomandat de 69.99 Euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.