Logitech avea un loc liber în departamentul „audio”, un loc liber ce a fost adjudecat unui nou membru care de ieri este disponibil şi în România – căştile wireless F540.

Logitech avea în rastel deja două modele de căşti high-end – G35 şi G930, acestea din urmă fiind wireless însă lipseau căştile care puteau permite conectarea simultană a mai multor surse de sunet şi în special compatibile cu consolele de ultimă generaţie.

„Utilizarea căștilor wireless F540 este benefică atât din punct de vedere strategic, dar și pentru liniștea celor ce vor să se odihnească.” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova. “Dar cel mai mare atu va fi experienţa audio pe care gamerii o vor îndrăgi.“

Logitech F540 seamănă din punct de vedere al designului cât şi al specificaţiilor cu headset-urile G35 şi G930 – controlul volumului, al microfonului şi selectorul sursei audio sunt plasate pe pe căşti, iar designul cupelor este circumaural, acestea adăpostind difuzoare de 40mm. Bateriile permit până la 10 ore de joacă neîntreruptă şi se pot reîncărca în timpul meciurilor.

Căştile pot fi conectate simultan la trei surse audio, o premieră pentru segmentul consumer. Acest lucru se poate face cu ajutorul base-station-ului care beneficiază de trei intrări analog. Puteţi conecta o Consolă, un televizor, un player DVD, un sistem audio Logitech Squeezebox, un player MP3 sau ce vă mai trece prin mintea diabolică de gamer.

Căştile Logitech F540 sunt disponibile în magazine la preţul recomandat de 639 Lei.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.