Chris Pate, Global Product Marketing Manager al binecunoscutului producător de periferice Logitech, a anunţat prin intermediul blogului său lansarea unei noi tastaturi de gaming: Logitech G110.

G110 se doreşte a fi succesorul tastaturii G11, care, spre deosebire de G15, nu a mai beneficiat de nicio revizuire de la lansare.

Noul G110 pune la dispoziţia utilizatorilor 12 taste programabile „G”, în trei bank-uri,pentru un total de 36 macro-uri configurabile. De asemenea, G110 oferă funcţia „Automatic Game Detection” care detectează lansarea unui joc şi încarcă macro-urile corespunzăzoare. Evident, nu putea să lipsească tasta pentru Game Mode, cea care dezactivează tasta Windows, pentru a nu fi apăsată din greşeală.

De asemenea, tastatura oferă suport integrat pentru conectarea unei perechi de căşti şi a unui microfon, alături de un port USB High-Speed 2.0. Iar partea cea mai bună e că veţi avea nevoie doar de un singur port USB liber pentru tastatură, fără a fi nevoie de cabluri separate pentru căşti şi microfon sau pentru hub-ul USB.

Evident, iluminarea pentru taste nu putea lipsi. G110 vine dotată cu două seturi de LED-uri colorate: roşu şi albastru. Astfel, utilizatorii vor putea opta pentru o iluminare în roşu, albastru sau pentru aproape orice nuanţă a culorii mov.

Noua tastatură va fi disponibilă începând cu sfârşitul lunii Noiembrie în Statele Unite, pentru un preţ de 79.99USD, urmând ca din Ianuarie 2010 să ajungă şi prin Europa.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.