Aceia dintre voi care folosiţi tastaturi wireless ştiţi că momentul în care trebuie să schimbaţi bateriile este un adevărat chin: ba nu aveţi baterii la îndemână, ba nu aveţi acumulatorii încărcaţi şi bineînţeles că aveţi nevoie de tastatură în acele momente critice. Logitech vine să rezolve problema cu noua adiţie în materie de tastaturi wireless, adiţie care acum este şi ecologică.

Logitech K750 este prima tastatură wireless care îşi poate încărca bateriile de la orice sursă de lumină, fie ea naturală sau artificială.

“Tastatura rămâne cel mai bun dispozitiv pentru scrierea mail-urilor, updatarea statusului pe Facebook™ sau pentru postarea răspunsurilor pe blogurile preferate, iar Logitech Wireless Solar Keyboard K750 este cea mai noua inovaţie în tehnologia tastaturilor,” a precizat Denis Pavillard, vice-preşedinte de marketing pentru tastaturile şi desktopurile Logitech. “Tastatura Logitech Wireless Solar se încarcă de la lumină, dar poate funcţiona în întuneric total cel puţin trei luni. În plus, datorită design-ului conceput din materiale complet reciclabile şi lipsit de PVC, tastatura minimizează amprenta de carbon.“

Aplicaţia cu care tastatura vine în pachet monitorizează starea bateriilor şi te avertizează în momentele în care tastatura are nevoie de mai multă energie.

Pe lângă designul foarte atrăgător şi sistemul InCurve keys care foloseşte un design concav pentru a-ţi plimba degetele rapid, precis şi în acelaşi timp confortabil peste taste, K750 vine cu un sistem de securitate foarte interesant pentru a preveni „sniffing-ul” curioşilor din preajmă. Tehnologia Logitech Advanced 2.4 Wireless include o criptare de 128 biţi AES, ceea ce face aproape imposibil ca semnalele tastaturii sa fie interceptate.

Micul receiver Logitech Unifying este capabil să conecteze simultan până la 6 mouşi şi tastaturi fără a mai fi nevoie de prea multe receivere care să ocupe porturile USB.

Logitech K750 va fi disponibilă începând cu luna ianuarie 2011 la un preţ de 79.99 Euro.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.