Bioware Edmonton ne arată bucăţele din lumea fantastico-medievală a următorului titlu din seria Dragon Age. Lume realizată cu Frostbite 2.0, nu altceva!

Arată bine nu zic nu, dar oare va reuşi Bioware să câştige inimile fanilor după catastrofa Dragon Age 2? Tipic studio-ului, sunt aruncate fel şi fel de promisiuni cum că lumea va fi mai liberă, cu locaţii diverse, cu personaje mai interesante, cu mai puţin preludiu sexual şi implicit tendinţe de a împinge jucătorul să facă dragoste cu personaje de acelaşi sex etc.

Developerii ne spun că vom avea situaţii în care va trebui să alegem un anumit rezultat, însă aceste scenarii cu „repercursiuni adânci” pot foarte bine să fie aceleaşi porcării bazate pe sistemul „alba neagră” ce a provocat probleme în trecut (vezi Mass Effect 3/Dragon Age II) studio-ului. Vom vedea.

Odată cu plecarea lui „Hamburger Helper” din studio, sper ca apelul de trezire să fi fost dat şi să vedem un titlu de trei ori mai bun decât Dragon Age: Origins. Pentru că na….e al treilea titlu.

În orice caz, clipul de mai jos vă va prezenta nişte eye candy, plus câţiva developeri care ar promite orice. De data asta Bioware, nu am să vă cred până când nu văd produsul final. 

Dragon Age: Inquisition te pune în pielea liderului a întregii Inchiziţiei prezente pe tărâmul Thedas. Jocul va fi lansat în toamna anului 2014 pentru PC şi consolele next-gen.  

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.