Pe cand unii producatori de mousi de gaming prefera sa aduca pe piata noi versiuni create de la zero ai vechilor soricei, Mad Catz revin asupra lor si ii imbunatatesc direct.

Ca tot mousii RAT arata de parca oricand ar putea fi imbunatatiti, avand acel design robotic, vorbim aici de un upgrade pentru Mad Catz RAT 1, RAT 4, RAT 6, RAT 8, RAT Pro S+ si RAT Pro X+.

Iata unde avem noutatile:

  • Parti noi ajustabile
  • Iluminare RGB
  • Un software nou.

Ceea ce se urmareste cu noile parti ajustabile este oferirea posibilitatii utilizatorului de a-si modela si mai usor mouse-ul pentru grip-ul sau, fie acesta de tip palm, claw sau fingertip. Spre exemplu, mouse-ul top-tier RAT Pro X+ are un numar considerabil de parti ajustabile, incluzand suprafetele pentru palma, degetul mic, degetul mare si skate-urile.

Mad Catz doreste sa isi doteze mousii cu iluminare RGB, astfel incat sa nu ramana in urma cu noul trend 2016. Utilizatorul se va putea bucura de (acum clasica) paleta larga de culori de care va dispune pentru a-si lumina soricelul. Desigur, este nevoie si de un software pentru configurarea iluminarii RGB, a DPI-ului, polling rate-ului si a celorlalte aspecte tehnice. Aici intra in joc FLUX.

Compania nu a adus date exacte pentru lansarea mousilor imbunatatiti, dar ne putem astepta sa apara inainte de sarbatorile de iarna. Nu se stie nimic nici de pret, dar cel mai probabil vom afla acest aspect cat mai curand.

Gata sa ne jucam cu noii robotei Mad Catz?

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.