După cum a mai fost anunţat, Medal of Honor vrea să îşi transforme jocul într-un fel de Euro 2012 al genului FPS. Spre deosebire de data trecută în Medal of Honor unde multiplayerul consta într-o luptă continuă fără noimă în stilul Americans vs Talibans, de data aceasta Danger Close încearcă o metodă diferită în a încuraja jucătorii să joace în echipe.

 

Noul mod de joc, dacă putem să îi spunem aşa, este un fel de Capture the Flag/Search and Destroy în care fiecară jucător are o singură viaţă şi cam atât. Defapt şi de drept, acest mod este doar un aperitiv pentru competiţia între forţele speciale. Lucrul esenţial pe care Danger Close vrea să pună accent este faptul că fiecare jucător îşi alege o forţă specială din ţara lui de provenienţă şi odată ce alegerea a fost făcută, tot progresul lui va conta spre avansarea în leaderboard a facţiunii respective. Din păcate, în lista aia nu am văzut deloc România…încă.

Ce ar putea reprezenta un interes pentru jucători ar fi faptul că se pot crea combinaţii între forţele speciale prezente şi asta ar aduce un sentiment de camaraderie autentic……cel puţin asta susţine Greg Goodrich, producătorul executiv al jocului. În orice caz, eu mă aştept la un multiplayer ceva mai interesant decât rebutul trecut, pentru că acum cu ajutorul engine-ului Frostbite 2.0, jocul arată a ceva mai de Doamne ajută. 

 

Noul trailer pentru multiplayer a fost dezvăluit la Gamescom 2012 şi dacă vă uitaţi mai jos, veţi putea să îl şi vizionaţi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bLyZEjGJ6P0

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.