Metro Exodus, al treilea joc ale seriei Metro, nu va functiona cu aceeasi reteta ca la jocurile anterioare, jucatorii vor parasi tuneurile inguste ale metroului din Moscova si se vor aventura in salbaticia rusa plina de peripeti cu noi caracteristici care vor imbunatati experienta in joc.

Informatorul jocului a oferit lumii mai multe detalii cu privire la design-ul mai deschis al Metro Exodus. 4A Games a confirmat faptul ca Metro Exodus nu este un joc open-world, dar noul joc Metro va avea cu siguranta niste facilitati uriase de explorare, cu o poveste foarte ordonata – odata ce vizitezi o anumita zona, nu o vei mai putea vizita mai tarziu. Dar nu va faceti griji, Metro Exodus va oferi in continuare o multime de libertate, chiar daca nu este un adevarat joc open-world.

Masura etapelor este de pana la 2 kilometri patrati si le puteti explora folosind o varietate de vehicule. Hub-ul vostru. va fi un tren numit Aurora, care va calatori cu voi, in cautarea pe care o aveti. si poate fi imbunatatit odata cu evolutia jocului.

Arme si optiuni de lupta

Cateva detalii despre armele Metro Exodus si optiunile de lupta au fost, de asemenea, dezvaluite. Jocul are acum un sistem de salvare si crafting in stil Fallout, inlocuind „economia jucatorilor” din seriile Metro anterioare, ceea ce va obliga sa cumparati totul cu gloante, de asemenea, aveti optiuni si mai multe pentru a fi configurate, dar va trebui sa le curatati si sa le intretineti sau altfel acestea nu vor mai functiona.

Este clar faptul ca jocul va oferi jucatorilor mai multe optiuni decat ce am vazut pe jocurile Metro anterioare, Exodus introducand jocuri cu impuscaturi non-letale pentru un gameplay mai stealth. Jocul va urmari, de asemenea, actiunile dvs., facand fractiunile inamice sa reactioneze in consecinta. Abordarea stealth este de obicei mai complicata, dar poate fi mai sigura.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba in joc, iata un rezumat de baza al acestuia:

„Anul in care se petrece actiunea este 2036. Un sfert de secol dupa ce razboiul nuclear a devastat Pamantul, cateva mii de supravietuitori inca se chinuie sa reziste sub ruinele Moscovei, in tunelurile metroului. Dar acum, ca Artyom, trebuie sa fugi din tunelurile metroului si sa conduci o banda dd Spartan Rangeri intr-o calatorie incredibila, care se intinde pe continent, in Rusia post-apocaliptica, in cautarea unei noi vieti in est.

Metro Exodus este un shooter epic, bazat pe poveste, de la 4A Games, care combina lupta si stealth-ul cu explorarea si supravietuirea oroarei intr-una dintre cele mai imersive lumi de joc create vreodata. Explorati salbaticia rusa pe nivele vaste, intortocheate  si urmariti firul extraordinar de poveste care se intinde pe un an intreg prin primavara, vara si toamna pana in adancurile iernii nucleare „.

Metro Exodus urmeaza sa fie lansat pe PC, Xbox One si PS4 la sfarsitul anului 2018.

Similar Articles

One thought on “Metro Exodus va cuprinde vehicule, crafting si multe altele

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.