Monitorul Philips Gioco Ambiglow a fost distins cu iF Design Award 2013. Monitorul Philips Gioco cu tehnologia Philips Ambiglow 3D a fost lansat pe piață cu câteva săptămâni în urmă şi a atras imediat atenţia asupra lui.

„Suntem încântați să primim premiul de design iF 2013 pentru monitorul Philips Gioco Ambiglow,” a precizat Thomas Schade. „Acest premiu reprezintă un impuls extraordinar pentru Philips Ambiglow care se bucură de această recunoaștere nu mult după lansarea acestuia și demonstrează încă o dată că suntem pe calea cea bună.”

Pe cât de minimalist, pe atât de sofisticat este design-ul monitorului Gioco. Utilizând cea mai recentă tehnologie a panoului de afișare, Gioco reduce grosimea ramei pentru a permite un mod de vizualizare total și distragere minimă. Stand-ul și partea din spate conferă eleganță, paleta de culori a finisajelor combinând bronzul închis sau negrul vișiniu.

Tehnologia Ambiglow oferă o experiență 3D captivantă. Aceasta funcționează prin crearea unui halo de lumină ce îmbracă laturile exterioare ale ecranului, astfel dimensiunea ecranului lărgindu-se iar vizionarea devenind mai captivantă. Procesorul rapid analizează în avans conținutul de imagine așa încât ajustează permanent culoarea și luminozitatea imaginii. De asemenea, reduce oboseala ochilor și menține percepția corectă a culorilor.

Philips 278C4QHSN Gioco este disponibil în România la un preț recomandat de 1599 Lei.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.