Următorul joc din seria Need for Speed va apărea în forma unui MMO sub numele de „World”. Suntem siguri că aţi mai auzit de planurile EA de a valorifica franciza Need for Speed cât mai mult posibil dar de data aceasta ni s-a pregătit o surpiză.

Jocul va fi lansat pe data de 20 iulie şi vom avea parte şi de o versiune gratuită. Cei care veţi opta pentru versiunea gratuită veţi putea avansa în carieră doar până la nivelul 10 dar fără a vă fi restricţionat accesul la curse, urmăriri şi alte caracteristici ale jocului.

Pentru 20 de dolari viraţi în buzunarele EA pentru versiunea „Starter pack” veţi putea avansa până la nivelul 50 al carierei şi pe lângă asta se poate accesa o serie limitată de maşini şi o puzderie de power-ups. Banii pe care îi plătiţi pentru „Starter Pack” vor fi disponibil în joc pentru a cumpăra  power-up-uri sau închiria maşini.

Need for Speed World poate fi precomandat de la GameStop, Direct2Drive sau EA şi dacă vă grăbiţi, veţi putea avea chiar statutul de VIP şi acces mult mai rapid la joc, începând cu data de 13 iulie.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.