La Night City Wire ne-am ales cu un nou gameplay-story trailer, un anime Cyberpunk 2077 anuntat si explorarea investigation mode-ului din joc care aduce cu cel din seria Arkham.

S-a ridicat oficial embargo-ul pentru cei care au primit jocul din timp sa isi prezinte primele impresii, asa ca puteti inspecta singuri YouTube-ul dupa asa ceva. Eu recomand video-ul lui SkillUp (si de fapt tot canalul) pentru cei care vor o experienta explicata mai in detaliu.

CDPR au facut clar din start ca cine va achizitiona varianta fie de Xbox One, fie de PlayStation 4 (fie ambele, nu judec), va capata un upgrade gratuit pentru Xbox Series X respectiv PlayStation 5.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2NjdeUmUccg[/embedyt]

 

Noul trailer a strans tot hype-ul evenimentului. Aici CDPR au prezentat premiza povestii, prologue-ul jocului. Personal am ramas masca dupa ce am vazut atata actiune si interactiune cu Night City ca mai apoi sa mentioneze ca absolut tot a fost doar inceputul jocului care consta in 2-3 misiuni principale. E nebunie curata.

Cyberpunk Edgerunners – Anime

Se pare ca vom avea parte si de un anime in universul Cyberpunk. Creatorii au spus ca povestea si personajele vor fi complet diferite de cele din joc, insa va avea loc in acelasi cadru: Night City. Cum scrie si mai jos, va fi lansat in 2022 pe Netflix..

Cyberpunk anime
Cyberpunk anime

Braindance – scenele crimei din jocurile Akrham se intorc

In Cyberpunk 2077 ne vom intalni din nou cu sistemul de investigare a scenelor crimei din jocurile lui Batman. Nu este exact la fel, aici fiind vorba de trairea experientei reale a unui anumit individ, si nu de simularea celor intamplate prin analizarea cadrului.

Dar la baza e la fel, interactionezi cu anumite puncte cheie, ca inregistrarea unei camere video de ex, pentru a deslusi un mister. Ei au evitat sa ne arate in gameplay ce face butonul de „Quick hack”, dar simtiti-va liberi sa speculati.

CDPR adauga layer-ul audio, unde pot fi analizate sunete si conversatii pe care subiectul in cauza nu le-a auzit in mod constient. Seamana putin cu ce a incercat Watch Dogs sa faca.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=mCAhG52Fe50[/embedyt]

 

Va las aici si inregistrarea intregului episod 1 Night City Wire. In cateva saptamani ne asteptam si la episodul 2.

Baza jocului este terminata, insa CD Projekt RED au spus ca mai au de retusat bug-uri, astfel amanand lansarea pana pe 19 noiembrie. Cyberpunk 2077 se va lansa pe PC, Xbox One si Series X, PlayStation 4 si 5, si Google Stadia.

 

 

Similar Articles

One thought on “Night City Wire – noutati despre Cyberpunk 2077

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.